Jaunais ES-20/80 kratītājs-inkubators

Jaunais kratītājs-inkubators ES-20/80 biotehnoloģiskajām un farmaceitiskajām laboratorijām ir profesionālas kategorijas aprīkojums.

Iekārta ir aprīkota ar jaunizveidotu trīskāršu ekscentru mehānismu platformas kustībai, kas nodrošina augstākās balansēšanas īpašības, izcilu uzticamību un klusu darbību. Stipras kratīšanas laikā ierīces nodrošinātā stabilitāte ļauj uzstādīt līdz 3 ierīcēm vienu virs otras, kas ļauj ietaupīt vietu.

Jaunais displejs un viegli lietojams lietotāja interfeiss nodrošina skaidru un intuitīvu parametru kontroli, kā arī ļauj datu ievadīšanu, uzglabāšanu un rādīšanu laika gaitā.

Papildu funkcijas, piemēram, disbalansa sensors un automātiskā termostata kļūmes atklāšana padara šo kratītāju inkubatoru par modernu un drošu produktu.

Bluetooth savienojums ar datoru ļauj veikt datu pārvaldību, datu reģistrēšanu, parametru kontroli un profilēšanu īpašā programmatūrā, kuru var pieprasīt atsevišķi.

Pateicoties jaunākajam motoram, siltumizolācijas materiāliem un parametru PID kontrolei, enerģijas patēriņš tiek samazināts un kratītājs inkubators ir ļoti energoefektīvs, neskatoties uz tā salīdzinoši lielo izmēru.

Tipiskie pielietojumi ietver - mikrobu un šūnu kultūru audzēšanu, olbaltumvielu ekspresiju, šķīdības pētījumus, vispārēju sajaukšanu, kā arī citus dažādus pielietojumus bioloģijas un ķīmijas jomā.

 


Par Uzņēmumu Par Uzņēmumu