UVR-M, UVR-Mi - UV recirkulātoru e-veikals
Reaģējot uz pieaugošo pieprasījumu pēc kvalitatīviem un efektīviem gaisa dezinfekcijas produktiem, mēs - SIA Biosan, sākoties respiratoro saslimšanu sezonai, piedāvājam iespēju vienkārši un ērti iegādāties gaisa dezinfekcijas ierīces UVR-M un UVR-Mi mūsu internetveikalā par samazinātām cenām. Iespējama saņemšana bez maksas mūsu ofisā, kā arī piegāde uz DPD paku bodi vai DPD kurjeru jebkurā vietā Rīgā un Latvijā.  
 
SIA Biosan Latvijā ražotie Baktericīdie gaisa recirkulātori ir lieliski piemēroti gaisa dezinfekcijai mājās, kosmētiskajos salonos, zobārsta kabinetos, bērnudārzos, skolās, birojos, medicīnas centros, ārstu kabinetos utt. UV starojums iznīcina patogēnos vīrusus, baktērijas un sēnītes, kas atrodas gaisā, kas padara recirkulātorus par ļoti efektīviem cīņā pret slimībām kas izplatās gaisa pilienu veidā Nodrošina pilnīgu aizsardzību no tiešā ultravioletā starojuma. Viegli uzstādīšanā, lietotošanā un uzturēšanā. Klusi darbībā.
 
Mūsu Baktericīdie gaisa recirkulatori, ne tikai efektīvi cīnās ar gaisā esošajiem patogēniem, bet arī, sava kompaktā korpusa un klusās darbības dēļ neizceļas interjerā un netraucē jūsu mieru. 
 
Tīrs gaiss - veselības pamats. 
 
Vairāk informācijas varat iegūt rakstot mums ziņu FB, zvanot vai rakstot ziņu Whatsapp - +37120135790. 
 

Pirkt šeit


Par Uzņēmumu Par Uzņēmumu